Semelhysteri
Jag förstår verkligen inte hysterin med semlor.
Det är ju inte gott någon stans?
Bara grädde på en torr bulle.
Är det något att hurra för?
Fy skäms Sverige att vi är så fast i tråkiga bakverk.
Ska man ha en typisk bakelse som representerar landet (nu är väl semlan knappast vår nationalbakelse, men den är ju jäkligt populär) så ska den väl i alla fall var lite intressant.
Ta napoleonbakelse.
Flera olika lager, med olika konsistenser och smaker.
Ser väldigt komplex ut, men är trots allt väldigt simpel i sin värdigthet.
I och för sig så är inget av dessa bakverk särskilt goda enligt mig, men det kan ju bero på att jag inte är så förtjust i grädde. Men hellre Napoleonbakelse än semla. Alla gånger!
Det är ju inte gott någon stans?
Bara grädde på en torr bulle.
Är det något att hurra för?
Fy skäms Sverige att vi är så fast i tråkiga bakverk.
Ska man ha en typisk bakelse som representerar landet (nu är väl semlan knappast vår nationalbakelse, men den är ju jäkligt populär) så ska den väl i alla fall var lite intressant.
Ta napoleonbakelse.
Flera olika lager, med olika konsistenser och smaker.
Ser väldigt komplex ut, men är trots allt väldigt simpel i sin värdigthet.
I och för sig så är inget av dessa bakverk särskilt goda enligt mig, men det kan ju bero på att jag inte är så förtjust i grädde. Men hellre Napoleonbakelse än semla. Alla gånger!
Kommentarer
Trackback