Fly On The Wings Of Love

Jaa det är väl det jag gör. Även om det är lite guppigt nån gång ibland så svävar jag på kärlekens vingar. Fortfarande. 7 månader och 8 dagar, om jag har räknat rätt, är ganska lång tid ändå.

Hur som helst.
Idag efter skolan hade vi ett klassmöte där vi fick reda på att skolan ändå har lyckats fixa så att alla som kan får följa med på utbytesresa. Till Italien.
Vem tackar nej till det egentligen?!?
Jag-.-
För det är under påsklovet som vi i så fall skulle åka, och jag har lovat att jag ska följa med till mormor och morfar, för dom fyller 75 och 80 så då är det stora tjocka släkten som ska dit.
Dessutom åkte jag ju inte med upp till nyår, så åker jag inte med nu, så träffar jag dom inte förrän nån gång i sommar. Och det är ganska lång tid emellan eftersom senaste gången jag var där var i somras.
Men inte så många sura miner för att jag inte kan följa med, för det kommer ju alltid något gott med det onda.
De som inte har möjlighet att följa med kommer att få företräde till utlandspraktikplatserna i trean. Så vi hamnar överst på listan.
Och helt ärligt, vad skulle ni välja: en vecka i Italien för att gå i nån annans skola eller åtta veckor i England för att jobba på en restaurang?
Så jag har inget att vara ledsen över, eftersom jag i princip är garanterad en utlandsplats.

Dessutom är jag en av de "främre vagnarna" i samhällskunskap enligt min lärare.
Jag som trodde att jag skulle få ig på provet.

En dag fylld av positiva överraskningar alltså!


Och bara för att jag känner att jag måste lägga upp en bild för att det var så längesen senast så får det bli en på mat, eftersom det är det som det här inlägget har handlat om.
Några enkla desserter som vi gjorde i ettan.
  • Morotskaka med grädde och physalis
  • Kladdkaka med nötter och jordgubbar
  • Rulltårta med grädde och cantalopemelonkulor
  • Passionstartlett med jordgubbar, kiwi och vinbär

Klart slut, legotut

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0