Hur Mycket Du Än Försöker Ligger Livet Alltid Ett Steg Före

Det är lite komiskt, hur saker och ting sker och blir här i livet.
För två sommrar gick jag och Kalle in i ett förhållande som vi båda antog var en sommarflirt, och vi hade även inställningen att här skulle det minsann inte bli något seriöst inte.
Folk runtomkring hade nog inte heller så stor tro på att vi skulle hålla ihop, jag har fått höra att det var många som trodde att vi skulle hålla max två månader.
IN YOUR FACE!
Nu närmar vi oss vår tvåårsdag med stormsteg. På lördag smäller det.
Kort och gott, livet blir inte alltid som man har tänkt sig.

Puss.

Dancing Sweet, Makes Me Move Like A Freak





















Nu har jag tömt min mobil på bilder och lagt upp ett par stycken här. Högst upp är från när min norrlandssläkt var här och firade min student i förtid, sen kommer lite bilder från studenten, sen lite bilder hemifrån Kalle när vi hade picknick och grillade och slutligen kommer lite bilder från när jag , Manda och Emma var och åt middag på Patricks.

Nu är det tomt i bollen.

My Dirty Boy, Can't You See That You Belong Next To Me

Jaa, nu är midsommar över och det är nu jag har lovat mig själv att sätta igång ordentligt med jobbsökandet. Jag har iof redan satt igång och väntar nu spänt på att få svar, men nu är det upp till bevis, om jag kan få jobb så lätt som jag har påstått. Lite smått nervös är jag iaf för att jag ska behöva gå arbetslös i flera år, men det slipper jag ju förhoppningsvis.

Hur som helst, midsommar var lika rolig som den brukar vara. Vi åkte ut i skärgården och hade ett sjuhelsikes midsommarfirande. Extra roligt var det såklart att Kalle följde med i år, och jag tror nog han tyckte att det var ganska roligt att följa med, det verkade som det i alla fall. Bilder kommer upp så fort de läggs upp på facebook, eftersom jag inte har tagit ett enda kort under hela helgen.

Idag har jag varit inne i stan på hemligt ärende, men det slutade med att jag kom hem med ett sånt här:

Undrar vad det jan vara för....

Malin och Daniel gjorde mig sällskap i stan, plus att vi köpte en iphone till Malin, åt lite lunch och sedan satte oss på Kvarnen.
Härlig dag i solen har det varit!
Imorgon ska jag besöka mitt förhoppningsvis framtida jobb och sen ska jag åka till Täby hem till Manda, looking forward to it!
Lite tjejsnack, vin och middag blir en bra avslutning på morgondagen.

Btw så tror jag inte att jag har lagt upp bilderna från kryssningen än, eller har jag det?
Hur som helst, de får komma upp en gång till i så fall.



Like that!
Sådär roligt hade vi på vår kryssning för Carro som fyllde 20! Nu är det en Gotlandsresa som står näst på tur att planera!

Puss.

Att dagarna går så fort!

Efter hemskheterna på måndagsmorgonen åkte jag iväg och tröstshoppadew lite innan jag åkte hem och sökte lite jobb. Jag har nu hittat det perfekta jobbet och håller tummarna för att jag får det!
I tisdags lämnade jag mitt CV på det perfekta jobbet och gick sedan och handlade jäst, för igår, då jäklar var det storbak här hemma!
Massor att baka inför midsommar!
Äpple och kanelmuffins, tiger/bålbärskaka, snekakor (även kallat sirapskakor eller kolakakor) och sist men inte minst kanelbullar!
Första gången på två år som jag bakar kanelbullar!
På kvällen åkte jag och pappa och handlade lite till midsommar och dagarna runt omkring, och vi slog återigen rekordet på melon. Det förra viktrekordet låg på 12,3 kg, iår blev det 14,0kg! Jäklar vad vi ska sätta i oss melon!
Nu har jag precis kommit hem från en väldigt solig och rolig lunch med Manda inne i stan! Inte så fruktansvärt god mat, men med rätt sällskap kommer man långt!
Nu ska jag packa lite åt mig och Kalleballe eftersom vi åker imorgon, ut till skärgården som varje midsommar.
Det ser jag fram emot!

Puss.

Verklighetens Hårda Klang

Usch vilken fruktansvärd morgon!
På väg hem från pendeltåget står det en massa människor och tittar in i en trädgård och jag undrar vad det tittar på. Jo ett litet rådjur som sitter fast med höfterna i ett staket. Och bredvid henne ligger hennes pluttlilla bebis död.
Hon håller på att slita höfterna av sig i sina försök att komma loss och skriker så hjärtskärande av skräck. Visserligen så är rådjur kanske inte de djur jag tycker bäst om, men de piggar ju upp vår trista förortsvardag även fast de äter upp alla växter.
Hon skrek så det skar i hjärtat.
Jag stod kvar tills nån djurvårdare dök upp, vilket tog evigheter. Enligt rykten som sprids i kvarteren häromkring sågs hon sitta fast redan kl 6 imorse, och hade säkert suttit där ett bra tag redan innan.
Han som kom gick runt henne och kollade skadorna och sa sen att det inte var någon idè att rädda henne. När jag vände mig om för att slippa se hörde man hur hon skrek en sista gång innan det dova skottet ljöd genom luften.
Jag kunde inte låta bli att fälla en liten tår över det stackars djuret och hennes lilla barn....

En Salig Röra Av Bilder Från Mitt Studentfirande!























































Snabb Vecka

Snabb uppdate:

Onsdag:
FANTASTISK DAG! Underbar champagnefrukost, okej lunch, sjukt kul att ladda upp innan utspringet, UTSPRINGET! Underbart roligt att åka flak, mindre roligt att åka hem. Härlig mottagning och sen sträcker sig mitt minne inte så mycket längre, men vad jag har hört hade jag kul!

Torsdag:
Uh, ja vart ska man börja? Det blev inte mycket gjort då kan jag säga i allafall.

Fredag:
Blev väckt vid 6 av Kalle som jag ett par timmar senare anslöt mig till. Vi hade picknick på bryggan nere vid sjön och jag har faktsikt fått synbart med färg! Resterande dag spenderades mestadels ute och avslutades med att vi tände grillen och gjorde massa smaskig mat.

Lördag:
Utomhus större delen av dagen då också, plockade ut allt ur huset Kalle byggde förra året och ställde iordning allt nere vid sjön så nu är det redo för fest igen!
Återigen grillade vi.

Söndag:
Efter nattens oväder var vi kanske inte världens piggaste när Jim stormade in till oss strax före 10 och ville ha upp oss. Frukost och lite fotbollsspelande hann vi med och sen tröttnade jag på dem så jag åkte hem. Väl hemma var det nästan bara att vända i dörren för Manda och Emma skulle äta middag på Patrick's och jag ville med! Det slutade med att det blev en hel del tomma glas och vinflaskor och att vårt sällskap på tre utökades.

Måndag:
Väckte med tuppen idag igen. När ska jag få sova?
Hur som helst, åkte in till Globen och köpte studentpresent till Malin och 18årspresent till Bella och sen hämtade jag ut lite nya pills innan jag åkte hem och klippte Jim medans Kalle stod bredvid och skrattade åt hur fult det blev. Men det blev faktiskt inte fult, Jim var nöjd!

Tisdag:
Ja, väckt tidigt idag också, ingen sovmorgon här inte! Om ett par timmar ska jag röra mig mot Högdalen och göra lite sista inköp innan Daniel plockar upp mig och vi ska åka till Malins utspring, för hon tar äntligen studenten! Och jag som var så förälskad i att åka flak ska åka med på hennes!
Sen blir det hem och duscha och iväg på mottagning!



PÖSS PÅ ER!

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!

Ja, what can I say?
Dagen jag har gått och längtat efter i flera år har nu kommit och gått.
Jag vet inte riktigt hur det känns egentligen, men så är det.
Jag är hur som helst ganska nöjd med att min2 G, 14 VG och 17 MVG ger mig ett snitt på 17,31.
Jag tycker i alla fall att det är bra.

Idag mår man väl som man förtjänar, men så ska det vara.
Bilder kommer komma upp när jag någon gån gorkar lägga in dem och sortera ut de som är finast!

Puss.

Dagen D

Har jag nämnt att jag tar studenten imorgon?
Inte det?
Men det gör jag iaf.
Ochj ag har så mycket pirr i benen att jag inte kan vara stilla i ens en sekund...Kommer bli svårt att sova inatt.
Dessutom är jag nervös för att den jättebuffè jag har stått och gjort nonstop i två dagar inte kommer räcka till alla som kommer...
Men det blir nog bra i slutändan.


Puss.

Kristi Himmelsfärd So Far

I onsdags tog Emil och Elias studenten, och jag åkte till EMils mottagning för att fira. Och dit åkte jag med en galen busschaufför.
Han körde på nästan varenda möte, hade tunnelseende, glömde att stanna vid varannan station och körde rakt in i en bergvägg!
Jag kom hur som helst fram levande, och det är väl det som är det viktigaste.

















Sådär ja, det var det. Så många bilder från senare av kvällen finns inte, men jag kan säga att så vitt jag vet så hade vi alla roligt!
Dessutom så var min pappa och jobbade på Bedaröbaren, där vi var på kvällen, igår och pratade med de som jobbade där och de hade sagt att det var totalt kaos!
Så uppfattade inte jag det som men fine för mig!

I torsdags vaknade vi upp till ett soligt Andra och åt lite nudlar och bacon innan det var dags för mig att röra mig hemåt. Släkten min kom ju i onsdags kväll!
Väl hemma så var bara mormor där, resten var på skansken, så jag kunde få fräsha till mig i fred.
Dagen spenderade jag sedan med att lpanera inför mottagningen på onsdag, för tro mig, det är mycket som ska göras innan jag är redo för att ta studenten och ha hem folk som ska fira mig!
Igår blev det görna lund med moster Carina Kusinerna Elin och Ida + tom och lilla Arvid. Dessutom hade jag funderat på vad jag skulle köpa till Kalle eftersom jag tycker att han förtjänar en litne belöning för att han jobbar så hårt (+ att han faktiskt har skämt bort mig ganska mycket den senaste veckan) och då tyckte jag att det var en alldeles utmärkt idè att bjuda honom på grönan. Sagt och gjort så följde han med och vi hade en jätterolig och framförallt varm dag allesammans!








Tanken var att vi skulle åka den nya berg och dal banan twister,m en det var nästan en timmes kötid till den så vi gav upp den tanken och åkte en massa annat. Faktiskt så måste jag säga att min ovätnade favorit den här gången var slänggungan eller vad den heter, för de har gjort dubbelsäten i den, så det blev min och Kalles kärlekstunnel eftersom vi inte orkade stå i kön till kärlekstunneln heller.
Min stora favorit genom åren, popexpressen, åkte vi bara en gång och vi blev lite ledsna för när vi åkte, vilken låt tror ni de spelade då?
Big Brotherlåten!
Och gången efter spelade de min nuvarande favoritlåt Mr Saxobeat.
Då blev vi lite purkna, men det ordnade vi upp med lite spel.
Kalle fick spela mycket igår, kasta ner burkar, boxas och massa annat. Och sen spelade vi på kärlekshjulet och då vann han faktiskt åt mig. Han vann en kossa.
Haha.



Idag ska jag åka och köpa skor till studenten och sen ska jag göra alla skyltar till buffèn så jag slipper stå där och säga vad allt innehåller.

PÖSS.

Btw, jag har faktiskt lyckas få synbart med färg!


Mitt Fina Armband


RSS 2.0