Semestern rullar förbi

Julen har kommit och gått, och jag har kommit hem från de norrländska skogarna igen.
Det är faktiskt väldigt skönt att få komma upp dit och vara där ett par dagar och träffa släkt och familj. Det behövs ett par gånger om året, och speciellt till en sådan familjehögtid som julen!
Men nu är jag hemma igen, och shoppar loss allt vad jag kan på mellandagsrean och förbereder mig så smått för nyårsafton imorgon.
Förresten, nu är det inte många dagar kvar tills jag får tillgång till min lägenhet!
Fyra dagar närmare bestämt!
Eller ja, tre och en halv...typ, eller tre kanske. Äsch jag vet inte, men det är inte långt kvar!
Men nu är det dags för lite mer mellandagsreashopping och fika med Sara!
 
Puss och god jul och god fortsättning på er alla där ute!

12.46, Still Going Strong!

So far so good.
Världens som vi känner den verkar fortfarande finnas kvar, men än är det rätt många timmar kvar av den 21 december så vi får väl se om jorden finns kvar till gryningen!
Har i varje fall fixat vatten och elavtal till lägenheten idag plus betalat hyra och en massa annat, så trots att lönen kom in på kontot idag så är det inte så välfyllt som jag skulle önska.
Men men, vi hade lillejul här hemma igår. Eller lillejul och lillejul, vi var tvungna att öppna alla stora paket eftersom de inte skulle ha fått plats i bilen. Jag fick en kaffebryggare, en blender, en brödrost, en dammsugare, en julljusstake och tolv superfina glas som jag har önskat mig i massor av månader.
Dessa saker kompletterar havet av påsar i vardagsrummet ganska bra. Fast bättre blir det nog när allt är uppackat och på plats i lägenheten. och det dröjer inte länge till nu. faktiskt inte mer än 12 dagar.
SPÄNNANDE!!!!!!

Nu är det dags att packa så jag inte behöver göra det i natt.

Puss.

Det Ofattbara

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15943059.ab

Detta är länken till artikeln där de visar bilder på alla de människor som mördades, brutalt slaktades, i fredags i Newton. Att bara läsa och höra vad som har hänt har satt djupa spår i mitt, och många andras hjärtan världen över, men att faktiskt se bilder på de som efter i fredags inte längre lever.
Det får tårarna att svämma över. Det är så ofattbart, så fruktansvärt hur vissa människor agerar. Jag kommer aldrig kunna förstå hur Adam Lanza kunde mörda 27 oskyldiga människor, varav de flesta var barn under 7 år.
Mitt i all julglädje har världen precis blivit en sorgligare plats.

Jag sänder mina tankar till alla drabbade.

I Vår Vackra Vita Vintervärld

Oj så tiden går! 10 december och jag är mitt uppe i julstöket.
Julklappar inhandlas, och likaså små presenter till mig själv och min lägenhet. För snart är det dags att testa vingarna och lämna boet.
Men innan det vankas en hel del annat.
I torsdags var det avtack för Sebastian Bojassen på Gröne Jägaren, vilket resulterade i en seg dag i fredags. I lördags var det julmarknad och sen julbord på Bålsta gästgivaregård och övernattning där. Igår blev det en stadig hotellfrukost och sedan en sväng till Drottningholms julmarknad, som jag verkligen kan rekommendera!
I veckan är det massa julmys på gång, bland annat så är det ju nobelfesten idag, lucia på torsdag, julfest på fredag (+julavslutning på jobbet), julkonsert på lördag ocj julmiddag på söndag.
Så ser min närmaste framtid ut!
 
Eller ja, det beror väl lite på hur mycket kaos det blir när veckans två snöoväder drar in över landet, men jag klarade ju förra veckan relativt smärtfritt, så det är bara att hålla tummarna.
Efter att ha varit sjuk i flera vändor kanske det är dags att ta sig i kragen och köra ett pass?
Jag tror inte mitt samvete klara av att sitta stilla längre!
 
Puss

Check och bock

Fyra av tolv julklappar inhandlade + eventuellt nyårsklänning så det kallar jag att vara ute i god tid såhär den 4 december!
Btw, jag fullkomligt ÄLSKAR årets julkalender!

Puss

RSS 2.0