Gränsen mellan sommar och höst

Då har det gått ännu en tid sen senaste uppdateringen...haha jag är verkligen sämst på att hålla liv i bloggen, och jag lovar minsann inte alls att bli bättre!
Förra helgen inleddes med champagne och drinkar på norrmalm med Miranda och sen åkte jag och familjen och gudfamiljen ut i skärgården och hade kräftskiva. Det var så jäkla härligt!
Minisemester så här på höstkanten och vi hade kanonväder!




Sen vi kom hem har jag bara mått sämre och sämre, men jag har inte tid att vara sjuk så nu är det bara att bita i det sura äpplet och rycka upp sig. Det värsta verkar i alla fall vara över (peppar peppar!).
 
Imorgon ska jag och Carolin shoppa och äta sushi, och det ska bli riktigt super!
På onsdag ska jag åka på kurs hela dagen, alldeles ensam. Är nästan lite nervös!
Till helgen kommer det besök från nån liten håla utanför Göteborg så då är jag väl åtminstone delvis uppbokad med det och sen fyller ju Niklas år och då drar hela karusellen med födelsedagsfirande igång. Resten av semptember blir det faktiskt fira födelsedagar eftersom att även jag fyller år i september.
 
Jag köpte årskort av SL idag, och trots att det sved ordentligt i plånboken så sparade jag faktiskt ett antal tusenlappar, då jag fortfarande får köpa till reducerat pris, men som sagt så går det bara till 20 september eftersom man måste köpa innan man fyller 20 så då var det bara att passa på nu!
 
Jag har "kört igång stenhårt" med höstens träningsschema, vilket inte alls stämmer eftersom jag har varit halvsjuk den senaste veckan men jag har kört tre av fem dagar, och jag har ju dessutom hela helgen på mig innan veckan är slut så jag ska nog lyckas få ihop mina fem pass i veckan!
Dock så har vi fått måndagsfika, avslutningstårta och fredagsfika på jobbet i veckan så det blir en jäkla massa äta eftersom jag, även om jag inte riktigt vill erkänna det, en riktig sockerråtta. Finns det något sött så vill jag ha det!
Men det känns som om det är en ganska naturlig egenskap nu för tiden, så jag mår ju inte överdrivet dåligt för det. Dock så vill jag verkligen komma igång med träningen igen för jag märker hur trött och seg jag blir när jag inte håller igång!
Men det är väl en seg process som ska dras igång varje höst!
 
Nu ska jag lägga mig på soffan och försöka bota min värkande rygg.
Lycka till och tummen upp!
 
Puss
 

Jag Bara Rullar Fram

Livet rullar på, Manda har firats, jag har varit på konferens och kräftskiva, tagit ett nattdopp inför en hel nattklubb (som dock ligger i nynäs så det är inte så farligt som det låter), sett den nya batmanfilmen, varit på norlie och kkv, varit på hammarbymatch och fått en oanmäld kontroll från miljöverket och nu väntar jag bara på att den här veckan ska gå så försvinner jag ut i skärgården över helgen för ännu mer kräftor.

Ha det bra!

Puss.

The Winner Takes It All

Lovade jag att jag skulle lägga upp bilder från sommaren här?
Hmm, blir inte idag i alla fall för jag har inte tid!
En vecka har gått sen semestern tog slut och jag lever fortfarande.
I fredags var vi ett gäng som firade Manda som har fyllt 20 i veckan och sen drog vi ut och mötte upp Daniel och Markus. Riktigt lyckad kväll blev det helt klart!
Snart ska jag iväg till Sara och piffa till mig med lite bajengrejer för sen är det match på g!
Imorgon åker jag på mitt livs första konferens, och jag är nästan lite taggad för det faktiskt. Det känns så himla vuxet att åka på konferens!

Anyways, nu räcker det med ord för den här gången.

Puss.

Livet tuffar framåt i snabb takt

Nu är jag hemkommen efter tre veckor på vift, detaljerna kommer icke upp här än på någon dag, måste ta vara på solen här hemma så länge det bara går och då har jag inte så mycket till övers för att blogga.
Men jag tänkte att jag skulle checka in här och se till så att allt står rätt till och det gör det. Dessutom läste jag ett gammalt inlägg från januari där jag skrivit en lista på mina mål för året, och så här i augusti så kan jag säga att jag faktiskt har kommit en bra bit på listan!
 
  • Jag har gjort min partyresa
  • Jag har gjort min kulturresa (som även den innehöll en hel del party)
  • Jag har fortsatt med min träningsnarkomani (dock har jag haft ett litet uppehåll över semestern)
  • Jag har fortsatt med min no-regrets-livsfilosofi
  • Jag har börjat leta efter en danskurs att gå på
  • Jag har trotsat lite fobier
 
Så med det sagt så har jag haft fullt upp hittills i år. Det jag har kvar är att flytta hemmifrån, köpa en katt eller två och faktiskt gå på en danskurs.
 
Nu checkar jag ut.
 
Puss.

RSS 2.0