Uptown Girl

Nu lämnar jag stan på obestämd tid.
Vi ses i augusti!

Puss.

Casual Monady

Igår bestämde jag och Kalle att vi skulle gå ut och äta pizza till middag, men istället blev det en liten spontandejt sådär mitt på en måndag. Vi hamnade på en jättemysig liten restaurang, och de hade den bästa service jag någonsin har upplevt!
God och prisvärd mat hade de dessutom!
Jag fick en blomma, och vi fick till och med souvenirer att ta med oss hem. Har en jänsla av att de vill att vi ska komma tillbaka.

Min blomma!

härlig kväll i lilla Örby.

Scampispett med tre såser.

Filè mignon black and white.



JagVillJagVillJagVill!

Jahapp, nu har jag varit på intervjun, och jag måste säga att jag är ännu mer taggad för det jobbet nu än vad jag var innan!
Det lät så himla kul!
Så nu får ni hålla tummarna för att de anställer mig!

Imorgon är det paaaarty, och grilla och en massa skoj som sig bör såhär mitt i sommaren.
Rätt ska vara rätt.
Eftersom gasen kommer vara avstängd kommer jag antagligen bara ha en kokplatta till mitt förfogande då jag ska laga middag till de som kommer till middagstid, så det blir spännande att se hur det kommer gå.

Niklas har för övrigt kommit hem idag, och han verkar tycka att det är ganska skönt att vara hemma, om jag har förstått honom rätt, och i annat fall är det skönt att ha honom hemma!


KnäppKalle

Lite Bilder Från En Härlig Kväll Hos Manda






En Lördag Värd Att Minnas!

Tvåårsdagen kanske ni vill veta lite om!
Eller kanske inte, vad vet jag. Jag tänker hur som helst berätta om den nu.
Det började med att vi möttes upp i Centralen, och väl där insåg vi att vi suttit på samma tåg. Haha.
Anyway, sen skulle vi leta reda på rätt buss, för att åka mot Kaknästornet till Museivägen. Det perfekta stället att spendera en grymt varm dag eftersom det i regel är ganska svalt på museer.
Sagt och gjort. Tanken var att vi skule gå på polismuseet, men där var vi bara inne och vände, så litet och tråkigt som det var. Vi hamnade till slut på Tekniska museet, och tittade bl.a. på en utsällning om kvinnliga uppfinningar. Jag är stolt över att vara kvinna och brukar oftast försvara oss när det kommer till manligt och kvinnligt, men när jag gick runt på utställningen skämdes jag nästan över oss. Det är inte många uppfinningar som är värda att ha som kvinnor har uppfunnit inte.Jag kan säga att vi verkligen lever upp till de gamla kvinnliga idealen.
Bara "kvinnogöra"-grejer.
Exempel på uppfinningar var:
Allergivasen
Dörrhandtagsutsmyckningar
Bindor, tamponger etc.
Pulversåser
Fingerledsstöd (?)

Sen fanns det ju faktiskt några bra doktorsgrejer som är uppfunna av kvinnor också, men faktiskt?
Kom igen, vi måste väl ha åstadkommit något mer än pulversås?

Hur som helst, när vi kände att vi var klara var det dags att hitta en gräsplätt i skuggan så vi skulle kunna ha picknick utan att förgås av värmen.





Där låg vi länge innan vi till slut orkade resa på oss och börja fundera på hur vi skulle komma därifrån.
Medans vi var där gav vi varandra små presenter också, faktsikt.
Kalle fick silverkedjan som är med på bilderna, eftersom hans andra har blivit snodd, och jag fick världens gulligaste berlock,, som jag konstigt nog inte har tagit kort på...?
Det får komma upp någon senare gång.
Jag fick två silverhjärtan som han satt ihop, den ena med en röd pärla i (för juli då vi blev tillsammans, och den andra med en blå pärla i, för september som är helt och hållet min månad!). På ettårsdagen fick jag ett rött hjärta, och själva armbandet, och nu fick jag två hjärtan för två år. Nästa år kanske det blir tre hjärtan ;)

Vi tog oss in till stan, och upptäckte sedan att med sommartidtabellerna går tågen till Nynäs en gång i timmen på helgen och vi hade precis missat det, så det var bara att gå och köpa glass och snällt vänta på att tåget skulle komma.
Väl hemma hos Kalle blev jag bannlyst från köket innan vi gick ner till sjön. Där fick jag i princip sitta stilla på ett ställe och stirra på en fläck tills Kalle var klar med allting.

Dit ut skulle vi, lite fransk känsla med kristallglas och röd och vit rutig duk!

Champagne och jordgubbar

The grillmaster

Det franska bordet med min snygga icke-franska prins

Efter middagen badade vi (och då tappade jag tyvärr en av mina gamla berlocker, dessutom en av mina absoluta favoriter! Så det vart lite ledsamt) Och sen var det ganska skönt att undfly myggorna och få gå in i boden till det här och värma sig!

Titta så fint han har gjort det åt mig!

Min Karl!
Han kan, han!

Puss.

Hopp För Framtiden!

Skickade in mitt CV strax före ett, strax före två ringer telefonen, nu har jag en intervju på fredag.
Snabba puckar!

RSS 2.0