Ååååå dum

Äntligen är veckan slut, och helgen är kommen!
Jag ska ju ha inflyttningsfest i helgen, så i veckan har det varit full rulle för att få så mycket som möjligt klart här hemma. Ni vet, såna där småsaker som man har skjutit upp och tänkt att nej men jag gör det där lite senare. Lite senare har varit den här veckan.
T.ex har jag skjutit upp att tvätta i sex veckor, så det blev mitt tisdagskvällsnöje!
Igår racade jag och pappa iväg och handlade tavlor, mattor, blommor och annat för att hemtrevla till det ordentligt.
Idag kom mamma och pappa på middag. Ni förstår, mamma har ju inte varit här sen visningen i slutet av oktober, så hon har ju inte sett någonting. Det var jättekul att ha dem här, och ni som känner mig vet ju att jag älskar att hosta (inte hosta som i "host host", utan hosta som i att vara värdinna på svengelska). Dessutom blev en massa saker gjorda här så nu är det redo för inflyttningsfest. Det enda som fattas är en rejäl omgång med dammsugaren och alkoholen, men det tar vi imorgon!
 
Puss och god natt!

 
Och för att förklara rubriken, den röda mattan som ligger i vardagsrummet heter ådum, så varenda gång någon av oss går på den skriker vi "åååå dum!!!"

Sunday is Funday?

Sortera tvätt, betala räkningar, träna, diska.
Japp, så kul söndagkväll har jag!
Fast jag ska inte klaga, jag har haft en helt underbar helg i övrigt. I fredags åkte jag och tränade efter jobbet och sov sen en stund innan jag mötte upp Miranda för en AW. Satan så kul vi hade!
Började på Ankan, fortsatte till Sollan och slutade på Vaxholm!
I lördags åkte jag hem för att möta pappa och hålla koll på att han satte upp hyllor och tavlor där jag ville ha dem. Sen åkte vi hem till Örby och mellanlandade innan vi åkte vidare mot Huddinge och 18årsfirande!
Idag åkte jag, mamma och pappa till Farmor och Farfar, för Farmor fyllde 84 i onsdags så då blev det en massa tårta och bullar! Nu är jag hemma och gör ovanstående saker. Det där med träningen är väl det som känns mest relevant efter den här helgen!
På tisdag har jag tvättid. Den första på sex veckor.
Det känns kul!
Speciellt med tanke på att jag har tvättat kanske två gånger i hela mitt liv (räknar ej tvätten på jobbet eftersom maskinen där är färdigprogramerad och det bara är att trycka på start).
Det ska bli spännande att se om några av mina kläder passar efter att jag gett mig på att tvätta dem!
Fortsättning följer!
 
Puss.

Ett Under Av Naturen

Nu var det länge sen!
Men fröken teknisk har äntligen fått sina fiskar varma och fixat och trixat till både det ena och det andra under de senaste veckorna. Dagens fix och trix bestod av, förutom att sätta upp en tavla, att fixa internet!
Ja , jag har levt internetlös sen jag flyttade in, alltså i tre veckor. Men jag har lärt mig att man kan leva så också. Det händer massor i mitt liv just nu, men jag känner att mycket av det inte hör hemma på bloggen, och det som gör det orkar jag inte uppdatera er om. Fem veckor skriver man inte om i en handvändning bara.
Men jag har flyttat i alla fall. Det är väl the major point för ögonblicket.
Jag slänger in några suddiga före-bilder från dagen jag fick nycklarna hit hem. Sen dess har det ändrats avsevärt, renoverats, målats, spiakts, skruvats och hemtrevlats till ordentligt. Det är inte klart ännu, men det är på god väg i alla fall. Ska ta några (förhoppningsvis skapra) efterbilder sen också så ni får se hur jag har det.
Men det var allt jag hade tid för här på bloggen nu, nu är det räkningsbetalardags - JIPPI!
 
Puss
 

RSS 2.0